miercuri, 6 iulie 2011

Incaltamintea miresei trebuie atent aleasa.

Unii spun ca nu este asa de important cu ce se incalta mireasa pentru ca oricum nu se vede. De fapt nu este chiar asa.

 Sunt miscari in timpul dansului in care pantoful se vede, este scena cu furatul miresei in care rapitorul aduce mirelui pantoful miresei drept dovada a furtului. In acest moment pantoful miresei este in centrul atentiei.

De aceea trebuie multa atentie la alesul pantofului. Trebuiesc luate in seama mai multe variabile:
-inaltimea miresei
-lungimea rochiei
-culoarea si modelul rochiei
-inaltimea mirelui
-comoditatea si libertatea de miscare.
 
In general miresele inalte sunt avantajate pentru ca ele isi pot lua pantofi cu inaltime mica a tocului si implicit vor face fata mult mai usor dansurilor solicitante din timpul nuntii.(nu luati incaltaminte fara toc, indiferent cat de scund este mirele, pentru ca nu mai exista eleganta voastra).

 Problema apare la miresele mai scunde sau a caror rochie vine putin mai lunga. Aici este nevoie de tocuri foarte inalte. La tocurile inalte trebuie sa fim atente cum alegem pentru ca putem avea surpriza ca in timpul petrecerii sa ne simtim obligate sa schimbam pantofii cu papuci de casa :).

Un toc inalt totusi poate sa fie si foarte comod si sa-l puteti purta toata noaptea fara probleme si fara antrenament prealabil. Acest lucru este posibil daca pe langa tocul inalt de 10-12 cm, pantoful are si o talpa inalta de 4-5 cm. Astfel pantoful este foarte comod pentru ca este mai putin abrupt. Diferenta toc-talpa este 12 - 5 = 7, deci puteti purta tocuri de 12 cm, care ofera o remarcabila eleganta, dar piciorul nu simte decat 7cm.

Un alt aspect important legat de pantofi este dansul. Daca faceti cursuri de dans pentru valsul mirilor, incercati
sa  le faceti purtand pantofii pe care-i veti avea in noaptea nuntii. Asta pentru a va obisnui cu ei si pentru a evita gresirea pasilor din cauza pantofilor.

0 comentarii (+add yours?)

Trimiteți un comentariu